Amplifikacija

Pogledajte trenutni izbor pojačala i predpojačala


Konektori

Za kvalitetnu i prije svega vjernu reprodukciju glazbe sa vaših ploča, važni su svi elementi i dijelovi stereo sustava.
Lanac je jak koliko i najslabija karika…staro je pravilo u audio svijetu.
Uzalud je investirati velike novce u skupi gramofon, posebno odabranu zvučnicu, i sl, ako kablovi čija je zadaća taj signal sprovesti od izvora do pojačala nisu na visini zadatka.
…i ne, nećemo ići u sfere high end-a, no u većini slučajeva kablovi koji originalno dolaze sa gramofonima kako starije tako i nove proizvodnje najslabija su karika vašeg stereo sustava.
To će potvrditi svatko tko je ikada poslušao svoju znanu ploču nakon što je tvornički interkonekt kabel gramofona zamijenio sa nekim boljim/kvalitetnijim/skupljim rješenjem.
…i da, što se kablova tiče, cjenovno i filozofski priča može ići u krajnost (i ne želimo pokrenuti raspravu što je opravdano, a što nije, jer dobar zvuk je subjektivna stvar), no pristojan set interkonekt kablova čini ogromnu razliku u odnosu na standardne (kineske) konfekcijske kablove.
U svijetu gramofona interkonekt kablovi su drugi najvažniji faktor kvalitete zvuka i vjerne reprodukcije glazbe.
Nakon upgrade-a zvučnice, najveću razliku u zvuku čut ćete prilikom upgrade-a kablova.
Vođeni iskustvom, te godinama i desetljećima slušanja i isprobavanja različitih komercijalnih i “uradi sam” kablova, BMK Audio donosi najbolje rješenje za gramofonske interkonekte: stereo kabel načinjen od KLOTZ balansiranih mikrofonskih kablova sa zaštitnim bakrenim plaštom (od elektromagnetskih utjecaja okoline), te Neutrik RCA pozlaćenim konektorima (tzv. chnich-evima).
Dolaze u dužinama od 500 i 750 mm, te u izvedbama sa dvostranim i jednostranim konektorima.

Predpojačala

Novo u ponudi BMK Audio FB shopa:B-TECH BT-26 Gramofonsko MM predpojačalo sa ulazima za stereo/mono mikrofon.Kvalitetno rješenje za spajanje gramofona i mikrofona na standardno kućno pojačalo ili kućno kino, bez upotrebe miksete i dodatnih komplikacija.B-TECH BT-26 dolazi sa 2 godine jamstva, te ga možete naručiti po cijeni od 389,00kn.

%d blogeri kao ovaj: