Gramofoni

Pogledajte trenutni izbor gramofona


NAD C558

Sa početkom nove godine BMK Audio donosi vam ponudu vrhunskih NAD gramofona. NAD je u svijetu HI-FI uređaja oduvijek poznat kao proizvođač koji nudi najviše audiofilije za najmanje novca… Ovom prilikom vam predstavljamo predivan model NAD C558Model C558 krasi sofisticirano i dodatno unaprijeđeno napajanje koje omogućuje izuzetno preciznu i tihu vrtnju te stabilnost. Stakleni tanjur optimiziran je za preciznu rotaciju. 9″ ručka izuzetno je rigidna i precizno izvedena te ima mogućnost podešavanje azimuta i VT-a. Baza je od mat crnog MDF-a. Zvučnica Ortofon OM-10 dolazi tvornički montirana, podešena i uključena je u cijenu gramofona.Ako ikada poželite zvuk sa svojih ploča podići na više audiofilske razine, ovaj gramofon je idealna baza za upgrade svim modernim MM ili MC zvučnicama trenutno dostupnim na tržištu.Za sve detalje, narudžbe i informacije o upgrade-u, obratite nam se s povjerenjem. Po dogovoru, moguća je i instalacija u vašem domu, te ugradnja željenog upgrade-a u našem aranžmanu prije same instalacije.

GRAETZ HSP200

Iako svaki gramofon ima priču, nekad je jednostavno fizički nemoguće sve njih zadržati u svojoj kolekciji.Ono što je sigurno, svi koji ulaze, a poput ovoga i izlaze iz naše kolekcije, u savršenom su stanju, perfektne funkcionalnosti i maksimalnih zvučnih performansi.Ovoga puta teška srca ali s ponosom tražimo novi dom za naš izuzetno rijedak GRAETZ HSP 200.Svojih prvih 40ak godina služio je savršeno i spreman je za najmanje još toliko.Odličan njemački direct drive poluautomatski gramofon, izuzetno precizan i uglađen, odličnog zvuka.Masivno drveno kućište, teški balansirani aluminijski tanjur, odlična S ručka, precizna mehanika…sve odlike vrhunskog HI-FI gramofona sa kraja 70-tih godina 20. stoljeća.Za reprodukciju je zadužena originalna SHURE 75 zvučnica sa originalnom iglom u savršenom stanju.Uz gramofon dolazi karbonska četkica za aktivno čišćenje prašine i smanjenje pucketanja uslijed statičkog elektriciteta (spojena na uzemljenje).Na tanjuru je 3 milimetarski mat od mješavine prirodnog pluta i gume za detaljniji zvuk i bolju dinamiku.Poklopac sa nekoliko ogrebotina, no generalno u odličnom stanju.

REGA RP1

Ljubitelji smo vintage uređaja, no neki novi uređaji u HI-FI svijetu su vrijedni pažnje, poštovanja i divljenja.REGA uređaje, čistu englesku HI-FI aristokraciju….puno, puno fenomenalnog zvuka za pristojnu cijenu, potražite od danas i na vašoj stranici BMK Audio.Kao prijedlog best-buy setup-a, donosimo vam jednu fantastičnu britansko-kanadsku kombinaciju:REGA RP-1, sa potpuno novom RB 110 ručkom i provjerenom REGA Carbon zvučnicom, u kombinaciji sa REGA Io pojačalom, dobitna je kombinacija za vrlo ugodan i topao britanski zvuk bez posebnih “audiofilskih egzibicija”.Snaga od 2 x 30W na 8 Ohma, dovoljna je da ispuni bilo koju dnevnu sobu, a fenomenalna phono sekcija omogućava vjernu reprodukciju nota iz brazda vaših omiljenih ploča.Sve vrlo jednostavno za instalaciju i rukovanje, bez potrebe za diplomom iz osnova elektrotehnike kako bi doživjeli sve zapisano na pločama.Kanadski dio koji priče koji upotpunjuje doživljaj su odlični PSB Speakers zvučnici Alpha 5, elegantnog i nenametljivog dizajna, ali zvukom iznad svih očekivanja.

%d blogeri kao ovaj: