O nama

BMK Audio rezultat je ljubavi i entuzijazma dvoje zaljubljenika u dobru glazbu i čudesan svijet vinila.
Mjesto je to, gdje će svi ljubitelji, kolekcionari, discofili, audiofili, obožavatelji analogije i istinskog dobrog zvuka, pronaći sve što im treba za beskompromisno uživanje u jednom od najljepših hobija modernog doba.

Na BMK Audio web stranici, naši će posjetitelji biti povezani istim interesima, pozitivnom energijom, pričati istim jezikom i bez obzira na vrstu glazbe koju slušaju uvijek moći za sebe pronaći nešto što će njihov hobi oplemeniti, nadograditi, unaprijediti… gdje će razmijeniti iskustva i pronaći neki dobar savjet.

Ovdje će svoje mjesto pod suncem naći iskusni zaljubljenici, ali i oni koji tek otkrivaju svijet gramofonskih ploča i kvalitetne reprodukcije glazbe.

U ponudi BMK Audio web shopa uvijek će biti za vas najveći izbor opreme za čišćenje, njegu i čuvanje gramofonskih ploča, kvalitetnih proizvoda za nadogradnju vašeg gramofona, gramofonske zvučnice, zamjenske iglice, pogonsko remenje, te najširi izbor novih gramofona.
Tu je također i „finest selection“ kvalitetne amplifikacije (gramofonskih predpojačala i Hi-Fi pojačala), zvučnika, kablova, kao i pomno probranih audio setova.
Ljubitelji vintage uređaja, na našoj stranici moći će ući u svijet restauracije kultnih gramofona, a sve što vas zanima i za što vam je potreban savjet iskusnih zaljubljenika u svijet vinila, moći ćete saznati u našoj rubrici „Tips and trics“.
… a ako budete redovito pratili „naletit“ ćete i na poneki kvalitetni i odlično očuvani 2nd hand gramofon koji je prošao kroz našu BMK Audio radionicu i koji čeka svoj novi dom i svoju novu fonoteku.