Spojite svoj old school gramofon na bluetooth zvučnik ili svoj mobitel bluetooth-om na old school pojačala ili glazbene linije.

Ljubav prema pločama i gramofonima je neobjašnjiva… i ponekad nema veze sa HI-FI-jem i boljim zvukom.

Mnogi, mahom mlađi članovi naše vinilne zajednice u svojim domovima imaju moderne bluetooth zvučnike i uređaje. Na žalost, kvaliteta današnjih gramofona sa ugrađenim uređajem za povezivanje BT vezom je u najmanju ruku sramotna.

Ukoliko želimo komfor modernog doba, osuđeni smo na razno razne “plastičnjake” sa keramičkim zvučnicama i plastičnim mehanizmima, koji najblaže rečeno “oru” ploče i ne pružaju ni onaj minimum kvalitetnog zvuka kojeg od gramofona očekujemo.

Uz BMK Audio B10S, 2u1 uređaj, vaš “old-school” gramofon iz zlatnih godina 20. stoljeća možete lako povezati sa svim modernim BT zvučnicima bez dodatnih pojačala i kablova i to najnovijom i najbržom BT vezom ver 5.0.

Također, ukoliko svoju glazbu slušate na “old school” stereo sustavima, uz ovaj uređaj na njih možete povezati bilo koji pametni telefon, tablet ili neki moderni uređaj za reprodukciju glazbe. Također bez kablova i sličnih ograničenja.

BMK Audio B10S dolazi sa USB kablom za punjenje, 3,5mm priključnim kablom i 3,5mm na RCA kablom. Pokriva područje udaljeno do 10 metara od uređaja, ima bateriju koja drži do 6 sati reproduciranja glazbe, a puni se za 2 sata.