Zakoračite u svijet analognog zvuka s elegantnim C72 gramofonom sa zvučnicima.
Podsjećajući na vintage hi-fi sustav, ovaj set gramofona i zvučnika ima moderan “touch”.
Izrađeni od kvalitetnih audio kompnenti, kućišta zvučnika i postolje gramofona mogu se pohvaliti klasičnim drvenim uzorcima sa zlatnim detaljima ravno iz 70-ih.
Ali kada njegova igla dotakne vašu omiljenu ploču, shvatit ćete da je ovaj sustav više od kimanja nostalgiji.

Ručica od karbonskih vlakana, nožice za prigušivanje rezonancije i motor s niskim vibracijama omogućuju besprijekornu reprodukciju.
Podesivi protuuteg ručice i anti-skate kontrola osiguravaju da Audio-Technica igla bude bez neželjenog pritiska ili povlačenja.
Bilo da slušate svoje ploče ili reproducirate pjesame putem Bluetootha, odgovarajući zvučnici od 120 W ispunit će vaš dom zvukom visoke kvalitete.

CROSLEY C72 reproducira ploče od 33 1/3 i 45 RPM na čeličnom balansiranom tanjuru pune veličine

Gramofon uključuje prozirni poklopac za prašinu koji se može spustiti dok se ploča reproducira, podlogu od 12 inča i 45 adapter.
Ručica od karbonskih vlakana smanjuje vibracije, dok podesivi protuuteg i antiskate mehanizam osiguravaju precizno postavljanje igle.
Sa standardnim nosačem od 1/2 inča, možete jednostavno nadograditi svoj gramofon svakom MM zvučnicom sa standardnim dosjedom.

Bluetooth povezivanje omogućuje streaming glazbe s vašeg mobilnog uređaja preko stereo zvučnika ovog gramofona.
120 W Peak, 60 W RMS, 30 W RMS x 2 – 50 W maks. snage – Frekvencijski odziv 35 Hz -18 KHz

POVEZIVANJE: Ako je vaš trenutni stereo sustav previše dobar da biste ga zanemarili, možete se povezati na različite načine.
Upotrijebite ugrađeno pretpojačalo i spojite se izravno na svoj prijemnik pomoću RCA izlaza ili isključite pretpojačalo gramofona kako biste se spojili na PHONO ulaz svog stereo sustava.