Početni model, a opet toliko poseban. Ukoliko do sada niste imali prilike zaviriti u čudesan svijet gramofonskih ploča i analognog zvuka, CROSLEY VOYAGER idealna je ulaznica u njega.

Kompaktan, prenosni gramofon provjerenog koncepta, a dizajnom opet poseban i drukčiji od svih jeftinih bezimenih kopija.
Jednostavan, čak i prejednostavan, za rukovanje uvući će vas u svijet vinila iz kojeg više nikad nećete poželjeti izaći.
Romantičan i presladak, ovaj gramofon nudi sve u jednom… dizajnerski uređaj sa svim potrebnim tehničkim detaljima za uživanje u omiljenim pločama.

Ukoliko vam njegov kompaktni zvuk ne bude dovoljan, povežite ga Bluetooth vezom sa svojim omiljenim BT zvučnikom i čarolija može početi. Uz Bluetooth vezu tu je i RCA priključak koji preko audio kabela vaš CROSLEY VOYAGER pretvara u ozbiljan gramofon spojen na neku glazbenu liniju, pojačalo ili receiver.
Ukoliko nemate BT zvučnik, a želite slušati glazbu sa svog pametnog telefona, laptopa ili tableta, CROSLEY VOYAGER bit će savršen domaćin (host) i reproducirat će preko svoga pojačala i zvučnika Bluetooth vezom vaše omiljene melodije.

Tehničke specifikacije:

Nominalna brzina vrtnje: 33/45 okretaja, manualna promjena
Zvučnica: CROSLEY NP6 (keramička zvučnica)
Motor: Sinkroni DC motor vrlo niskih vibracija
Priključci: RCA Stereo izlaz, 3,5 mm stereo ulaz, Bluetooth ulaz i izlaz, izlaz za slušalice
Pojačalo: 2 x 5W
Zvučnici: stereo, 2 x 5W, 8 Ohm
Podešavanja: Pitch control, auto stop funkcija
Dimenzije uređaja: 36cm (l) x 29,5cm (W) x 14 cm (H)
Masa: 2,8 kg