Planar 6 & Neo PSU
Planar 6 ima jedan cilj, reproducirati vaš vinil što preciznije. Konstruiran je svaki aspekt ovog gramofona kako bismo izvukli što više detalja s površine vinila. Tijekom dizajna korišteni su napredni materijali i inženjerska rješenja kako bi se osigurala najveća razina performansi. Neo PSU nudi elektroničku promjenu brzine, naprednu kontrolu protiv vibracija i elektroničku prilagodbu brzine koja se može prilagoditi korisniku, a koja se do sada nalazila samo na RP10.

Planar 6 bit će dostupan s preporučenom tvorničkom Ania MC zvučnicom opremljenom kao atraktivan paket.

Planar 6 dizajniran je oko velikog uspjeha gramofona RP8 i RP10. To je prvi novi Rega gramofon koji je izrađen s ultra laganim postoljem od jezgre od poliuretanske pjene Tancast 8 (materijal razvijen za zrakoplovnu industriju). Ovaj je materijal smješten između novog HPL-a (visokotlačni laminat). HPL je izuzetno tanak, dok je izuzetno krut i predstavljen je u zapanjujućoj mat sivoj Polaris završnoj obradi s polimerno crnim rubom visokog sjaja.

Planar 6 sada ima korist od jednodijelne, obrađene aluminijske podploče, novog motora od 24V, ručno podešenog i prilagođenog vlastitom NEO napajanju i prilagođene pogonske remenice koja je standardno opremljena našim nadograđenim pogonskim remenom.

Neo PSU koristi generator RP10 DSP (digitalna obrada signala) izgrađen na kristalu visoke stabilnosti. DSP generator podijelit će točan signal s kristala na točnu frekvenciju potrebnu za okretanje ploče pri odabranoj brzini. DSP generator također će proizvesti gotovo savršeni sinusni valni oblik za pogon motora. To zajedno s učinkovitim pogonskim pojačalom, generira uravnoteženi signal od 24V izmjeničnog napona s manje od 0,15% izobličenja, na što ne utječu nikakve promjene u mrežnom naponu i mrežnom stanju. To zatim pokreće antivibracijski krug gramofona koji se nalazi ispod gramofona.

Glavne značajke:

NEO napajanje.
Super lagano postolje od pjenaste jezgre.
Laminat za postolje: Novi Polaris HPL (laminat pod visokim pritiskom). Koža visoke krutosti, otporna na ogrebotine, bez tragova.
Dostupno u jednoj završnoj obradi ‘Polaris Grey’ mat završna obrada s crnim polimernim oblogama visokog sjaja.
Jednodijelna aluminijska podplata.
Prilagođena obrađena visoko precizna pogonska remenica, središnje mesingano središnje mjesto ultra niskog trenja.
Regina dvostruka zagrada, sa integriranim prilagođenim aluminijskom ručicom i stupovima glave kako bi osigurala maksimalnu krutost  i točnost.
RB330 ručno izrađena precizna gramofonska ruka s prilagođenom težinom od nehrđajućeg čelika.
Novi sinkroni motor s niskim nivoom buke Rega 24V visoke performanse – svaki motor ručno se podudara s vlastitom NEO PSU osiguravajući  optimalnu kontrolu protiv vibracija.
Novi poklopac od dimljenog/prozirnog float stakla.
Nove aluminijske obloge za stopala i stopala u Planar stilu.
Dostupno s tvornički ugrađenom zvučnicom Ania MC.