Aria je “potpuno analogno pojačalo” bez digitalnih upravljačkih sklopova. Potpuno aluminijsko kućište štiti unutarnji krug od bilo kakvih zalutalih RFI signala. Naši su dizajneri izbjegli uključiti suvišne uređaje jer ometaju put signala i pogoršavaju kvalitetu zvuka. Aria uključuje mnoge inovativne dizajnerske ideje, uključujući samopodesivu servo kontrolu kako bi MC ulazni krug bio na optimalnom nivou, kompenzirajući bilo kakve promjene u okolini ili radnoj temperaturi.

Oba stupnja imaju svoje zasebne ulazne utičnice i ulazni krug pretpojačala. To nam je omogućilo da dizajniramo ulazne sklopove po mjeri za svaku vrstu uloška bez kompromisa. Prebacivanje signala izvodi se na visokoj razini i niskoj impedanciji (putem releja) osiguravajući da nema pogoršanja signala.

MC dizajn i značajke

MC ulaz koristi paralelno povezane niskošumne FET-ove (Field Effect Transistor’s) konfigurirane kao složeni par. Upotreba FET tranzistora osigurava da u svitku uloška ne struji “bias” kako ne bi poremetila osjetljivu magnetsku geometriju uloška. MC ulaz ima mogućnost odabira otpornog ulaznog opterećenja od 70 ohma do 400 ohma i kapacitivnog opterećenja od 1000pF do 4200pF. Ulazna osjetljivost može se promijeniti za 6dB putem stražnje ploče.

MM ulaz koristi bipolarne ulazne tranzistore s malim šumom, također konfigurirane kao složeni par. Postoje dva zasebna napajanja za svaki kanal i daljnja napajanja za svaki od ulaznih krugova s ​​niskom razinom šuma. Nichicon FG elektrolitski kondenzatori korišteni su u kritičnim položajima tijekom cijelog napajanja. Polipropilenski kondenzatori korišteni su u signalnom putu i mrežama za izjednačavanje. Diskretni krugovi koriste se u cijelom signalnom putu osiguravajući potpunu kontrolu dizajna sklopa.

Technical Specification

Maximum output level = 11v RMS
Rated output level = 200mV
Output resistance = 100Ù
Minimum output resistance for a –3dB point at 15Hz = 1K

AC supply 230v & 115v Nominal +/- 10%
230v 20mm Fuse T250mAL
115v 20mm Fuse T500mAL

Power Consumption = 10 Watts
Ambient operating temperature 5 to 35°C

Dimensions: W 218mm x D 315mm (325 incl earth nut) x H 78mm

Aria MC dip switch settings for all Rega MC cartridge models.
Please Note: All new units are factory set and no adjustments are required.