Sada je dostupna najnovija verzija višestruko nagrađivanog Fono Mini A2D.
Ovo je isti višestruko nagrađivani proizvod u novom ažuriranom restiliziranom kućištu kako bi ga uskladio s ostatkom Rega asortimana. Rega Fono Mini A2D je visokokvalitetno phono predpojačalo za upotrebu s bilo kojom MM zvučnicom.

Dodatak USB sučelja omogućuje Vam jednostavan prijenos vinila na računalo. Fono Mini A2D dizajniran je za pojačavanje signala iz MM zvučnice u gibanju na prikladnu razinu za sve linijske ulaze audio pojačala. Novo Fono Mini A2D koristi ekstrudirano aluminijsko kućište i vrlo jednostavne prednje i stražnje ploče koje čine ovo phono predpojačalo vrlo jednostavnim proizvodom za upotrebu. Fono Mini A2D nudi iznimne performanse i nevjerojatnu vrijednost za novac.
Za prijenos vinila na računalo morat ćete instalirati digitalni audio uređivač. Takav je softver široko dostupan kao besplatni download (poput Audacity) s Interneta. Ovo je jednostavno sučelje koje omogućuje praćenje glasnoće i ravnoteže tijekom prenosa zvuka na tvrdi disk računala.Softver za uređivanje zvuka uključuje mjerač razine koji pokazuje izlaznu razinu postignutu tijekom sviranja vinila. Izlaz biste trebali prilagoditi po potrebi putem kontrole ‘Level’ koja se nalazi na prednjoj ploči. Uvijek posebno zabilježite razinu snimanja kako biste osigurali optimalnu kvalitetu snimanja. Ovo je isplativa verzija Fono MM-a, a temelji se na fono pojačanju kakvo se koristi u Rega Brio pojačalu.

Jednostavno se uključite, sjednite i uživajte!

Tehničke karakteristike:

Input sensitivity: 5mV for 500mV output

Input loading: 47k +100pF

Maximum input level: 70mV @ 1kHz

Output Impedance: 100 Ohms

Signal to noise ratio: 78dBA ref 5mV

Power requirements: 24VAC 85mA

Input for full scale digital output: 7.5mV

Dimensions  W 102mm x D 125mm x H 30mm