Fono MM koristi potpuno diskretni, kaskadni, komplementarni ulazni stupanj pojačanja, konfiguraciju dizajniranu za optimizaciju performansi Vaše MM zvučnice. Sada je smješten u potpuno novom redizajniranom kućištu koje odgovara novom Fono MC-u i najnovijoj ponudi elektroničkih komponenata tvrtke Rega, nudeći moderan i elegantan izgled zajamčen za integraciju u bilo koji Hi-Fi sustav.

Novi MK3 Fono MM zamjenjuje višestruko nagrađivani model MK2 koji je pobijedio na What Hi-Fi? Najbolje gramofonsko predpojačalo u svojoj cjenovnoj kategoriji 2014, 2015 i 2016.

RIAA izjednačavanje podijeljeno je u dvije faze kako bi se interakcija svela na najmanju moguću mjeru. Poliesterski kondenzatori korišteni su u signalnom putu, a polipropilenski kondenzatori u RIAA krugovima za izjednačavanje.

Estetski dizajn Fono MM bio je jednako važan kao i kvaliteta njegovih električnih mogućnosti, tako da koristi isto aluminijsko kućište kao i Rega TTPSU i pojačalo Fono MC, dajući mu dizajn koji pruža poznati osjećaj i štoviše donosi ga u skladu sa svojom slavnom većom braćom.

Tehničke karakteristike:

 

Input sensitivity = 1.7mV for 200mV output
Input loading = 47KΩ in parallel with 100pF
Maximum input level = 60mV at 1KHz
Gain = 41.4dB at 1KHz
Output impedance = 200Ω
Recommended minimum output load resistance = 5KΩ
Frequency response (50KΩ output load) = 15Hz (-3dB) to 100KHz (-0.2dB)
RIAA accuracy (50KΩ output load) = better than +/-0.2dB 100Hz to 100KHz
Power requirements = 24V AC at 80mA maximum.
Only to be used with Rega PS1.