Monster reciever u MINT stanju, savršen kao prvi dan.
Mogli bi o njemu nadugo i naširoko, no čak i početnici u ovom našem hobiju prepoznat će koliko je ova ponuda rijetka, da ne kažemo, neponovljiva.

2x100W na 4 Ohma ili 2x 70W na 8 Ohma brutalne snage, mogućnost spajanja 3 seta zvucnika, 2 phono ulaza, fenomenalan tuner koji bez ikakve antene hvata FM signal u Stereo modu, neponovljiv dizajn 70-ih godina, predivna, nenametljiva iluminacija i ono najvažnije: zvuk o kakvom moderni uredjaji mogu samo maštati….sve to nudi ova zvijer nakon koje nikad više nećete poželjeti promijeniti ovaj dio vašeg HI-FI sustava.

Čak i mi, kao okorjeli štovatelji i obožavatelji Sansuijevih uredjaja te generacije, moramo priznati da je ovaj Pioneer nešto posebno.
Da ove naše riječi nisu za u vjetar, pozivamo vas da nas posjetite u našem malom showroom-u u Zagrebu i da se uvjerite u glazbenu čaroliju koja dolazi iz ovog bezvremenskog čuda audio inženjeringa.

Imajući na umu da ovakvi uređaji dobivaju na vrijednosti svakim danom, u kolekcionarskom smislu, ovo je prilika koja se ne propušta.