Podignite gledanje filmova, TV serija, igranje video igara, te slušanje glazbe na novu razinu uz JBL Bar seriju. JBL Bar 1000 močno je rješenje s čak 880 W snage kojim nadograđujete standardne zvučnike televizora ispunjavajući kompletnu prostoriju 3D zvukom uz MultiBeam i Dolby Atmos tehnologiju.
Subwoofer veličine 10″ prostoriju će ispuniti dubokim, čistim i preciznim basom po kojem su poznati svi JBL glazbeni uređaji. Niski tonovi jednostavno su dio zvučnog spektra s kojima u potpunosti ispunjavate iskustvo gledanja filmova i slušanja glazbe.
Surround zvučnike pokretane ugrađenom baterijom odvojite od baze soundbara, te ih smjestite u bilokoji dio prostorije s kojega bi ste željeli da dodatno dopire zvuk. Surround zvučnici JBL Bar serije kompaktni su i potpuno jednostavno bežićno rješenje za kvalitetan surround zvuk. Kada je baterija ovih zvučnika pri kraju jednostavno ih spojite nazad u bazu i pričekajte da se baterija napuni.
Upustite se u glazbeni užitak i lakoću reproduciranja glazbe s pametnih uređaja putem AirPlay i Chromecast bulit-in sustava, te uvrstite soundbar u multiroom sustave Google Home i Alexa Multi-Room Music s kojima možete povezati sve sve glazbene uređaje u vašem domu.
Bar 1000 možete povezati i putem Bluetooth tehnologije, te spajati vanjske uređaje putem HDMI i optičkog ulaza, dok se s televizorom spajate putem HDMI eARC utora.