Predivan set iz 1979. godine u MINT stanju, pregledan, očišćen, podešen i potpuno ispravan…kao prvi dan.
Pojačalo je integrirac snage 2x47W na 8 Ohma, predivnog toplog “vintage” zvuka, sa hipnotizirajućim LED VU-metrima.
Uz prepoznatnjivu toplinu, ljubitelji dobrog zvuka neće biti zakinuti ni za lijepo definiranu pozornicu, a srednji I visoki tonovi bit će točno onakvi kakvi trebaju biti, bez obzira uparite li ga sa nekim zvučnicima iz tog doba ili sa zvučnicima novije generacije.

Uz mogućnost spajanja dva para zvučnika, subsonic filter i loudness funkciju, tu je I odlična PHONO sekcija sa MM i MC ulazom.

Tuner nudi ponajbolje iz tog doba. Veliku i preciznu skalu, osvjetljenu toplim, nenametljivim ali dovoljno jakim svjetlom, signal indikator, te “active servo lock” funkciju.

Tape deck je onaj pravi “old school” mehanički upravljan stroj sa DOLBY NR funkcijom, tape selektorom (CRO2, METAL, NORMAL), podešavanjem razine signala prilikom snimanja, te mogućnosti priključka stereo mikrofona. Gumice, remeni i kuplunzi su mu novi i spreman je za izvući maksimum iz vaših starih (i novih) audio kaseta.

Osvjetljenje analognih VU-metara i sami vumetri niti jednog ljubitelja vintage HI-FI opreme neće ostaviti ravnodušnim.

Sve u svemu, jako rijedak (pogotovo u ovakvom MINT stanju) glazbeni “stup”, kako su ga zvali u 80-im godinama, odličnog i moćnog zvuka spreman za nova desetljeća u nekoj novoj slušaonici ili kutku pravog diskofila.